Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Πραγματοποίηση Κοπής Πίτας του Συλλόγου μας

Την Κυριακή 20 Φεβρουάριου 2011 , το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας στο μουσικό μεζεδοπωλείο "ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ" μέσα σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Οι συνάδελφοι που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση διασκέδασαν ακούγοντας αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και χορεύοντας μέχρι το βράδυ.

Ενημέρωση για τους λογαριασμούς μισθοδοσίας

Σχετικά με το  Λογαριασμό Μισθοδοσίας της ALPHA BANK σας ενημερώνουμε ότι :

α) Οι επαφές με την ALPHA BANK ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2010 με πρωτοβουλία της πρώην Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών τη Φ.Ε. κας Μάρης Χασαπάκη, η όποια και έθεσε πρώτη, μετά από δική της διαπίστωση, θέμα της ύπαρξης προνομιακού λογαριασμού με την ονομασία "Πρόγραμμα ALPHA ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ 2340". (Σχετικό έγγραφο)

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Συμμετοχή του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε. στην απεργιακή κινητοποίηση, στις 23 Φεβρουαρίου 2011


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε. καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. στα σχολεία της Φ.Ε. σε απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, σύμφωνα με την απόφαση της Δ.Ο.Ε.


Κοπή πίτας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε.

Υπενθυμίζουμε ότι η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/2/2011, ώρα 2.30 μ.μ., στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Παυσίλυπον".

Βρείτε το "Παυσίλυπον" στο χάρτη...

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Διοργάνωση σεμιναρίων σε μη εργάσιμες μέρες

Σύμφωνα με έγγραφο της Δ.Ο.Ε., σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένοι οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν σεμινάρια που πραγματοποιούνται εκτός του διδακτικού τους ωραρίου.

Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Από τον Σ.Α.ΕΚ.Φ.Ε. "Ιωάννης Κοκκώνης" λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

Ο Σύνδεσμος Αφυπηρετούντων Εκπαιδευτικών της Φ.Ε. "Ιωάννης Κοκκώνης" και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Φ.Ε. (Σ.Α.Φ.Ε.) προσκαλούν τους συναδέλφους να επισκεφτούν της έκθεση έργων βιτρώ του Στέφανου Βιτζηλαίου, που συνδιοργανώνουν οι δύο Σύνδεσμοι από 16 έως 27 Μαρτίου 2011, στο εντευκτήριο του Σ.Α.Φ.Ε., πλατεία Καρύτση 10, 5ος όροφος.

Έναρξη λειτουργίας της έκθεσης: Απόγευμα Τετάρτης 16 Μαρτίου, 6-9 μ.μ.

Ο Στέφανος Βιτζηλαίος θα περιμένει φίλους και συναδέλφους κάθε απόγευμα στο χώρο της έκθεσης 6-9 μ.μ.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με ενημερωτικά email από το ιστολόγιο του Συλλόγου μας

Επειδή πολλοί συνάδελφοι ρωτούν γιατί δε λαμβάνουν ενημερωτικά email, σας υπενθυμίζουμε ξανά τους τρόπους ενημέρωσής σας με email και τις προϋποθέσεις τους.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πραγματοποίηση της εκδήλωσης "Τιμή στο Δάσκαλο"


Την Τρίτη 1-2-2011 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Τιμή στο Δάσκαλο" για τους αφυπηρετούντες εκπαιδευτικούς του 2010 στο θέατρο των Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης. Από την πρωτοβάθμια τιμήθηκαν οι κ.: Σαπφώ Μαζαράκη, διευθύντρια Αρσακείου Τιράνων, και Μάρη Χασαπάκη, δασκάλα, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε.

Απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για κήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης στις 22 & 23 Φεβρουαρίου 2011

Η Δ.Ο.Ε. καλεί όλους τους συλλόγους εκπ/κων Π.Ε. σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 22 & 23 Φεβρουαρίου 2011.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντική αιμοδοσία στα Αρσάκεια Σχολεία

Ο Σύλλογος Καθηγητών της Φ.Ε. μάς ενημέρωσε για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας, με κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο "ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού την Τρίτη 15-2-2011, ώρα 9.00-13.00, στο χώρο του Εντευκτηρίου και στα Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης την Τρίτη 1-3-2011, ώρα 9.00-13.00 στο χώρο του Λυκείου.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς τής Πρωτοβάθμιας να συμμετάσχουν  στη συγκεκριμένη προσπάθεια δίνοντας λίγο αίμα το οποίο ούτε παράγεται,ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται! Μια προσφορά που μοναδικό κίνητρο έχει τη μετάγγιση ζωής προς τους συνανθρώπους μας.