Οδηγίες χρήσης ιστοτόπουΟδηγίες χρήσης του ιστοτόπου protovathmiafe.blogspot.gr1)Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να βλέπω την ιστοσελίδα;
Με οποιοδήποτε περιηγητή μπορείτε να έχετε πρόσβαση  στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Παρόλα αυτά, συνιστάται να χρησιμοποιείτε τον firefox ή τον google chrome αντί του internet explorer, επειδή ο τελευταίος είναι αργός, κακογραμμένος και ο πλέον ανασφαλής browser με δεκάδες κενά ασφαλείας.  

2)Πώς μπορώ να ενημερώνομαι αυτόματα για τις νέες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα;
Σας προτείνουμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του συλλόγου για να διαβάζετε και τα νέα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτή από τους συναδέλφους σας. Για να ενημερώνεστε αυτόματα μέσω email για όλες τις νέες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα (όχι τα σχόλια), θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία :

  • Δηλώστε τη διεύθυνσή σας στο αντίστοιχο πλαίσιο στα δεξιά της σελίδας.   • Γράψτε τη διεύθυνση ταχυδρομείου σας στο πλαίσιο κειμένου και πατήστε το κουμπί  "subscribe". π.χ. :


  •  Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο, όπου πρέπει να πληκτρολογήσετε τη λέξη επιβεβαίωσης:  • Πληκτρολογήστε τη λέξη επιβεβαίωσης και πατήστε "complete subscriprion request"


  • Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα σας ενημερώνει ότι έχει σταλεί ένα email επιβεβαίωσης στο ταχυδρομείο σας :

  • Τέλος, ανοίξτε το ταχυδρομείο σας, όπου και θα βρίσκεται το mail επιβεβαίωσης, που θα σας έχει σταλεί. Μόλις ανοίξετε το mail, κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης: 3) Μπορώ να σχολιάζω τις αναρτήσεις ;
Φυσικά ! Μάλιστα αυτός είναι ένας από τους στόχους της δημιουργίας του ιστοτόπου μας. Στο τέλος κάθε ανάρτησης υπάρχει η ένδειξη “σχόλια”. Κάνοντας κλικ ανοίγει μια φόρμα, όπου μπορείτε να γράψετε τα σχόλιά σας. Προϋπόθεση για τη δημοσίευσή τους είναι να κάνετε σχολιασμό είτε χρησιμοποιώντας τον gmail λογαριασμό σας, είτε - αν δεν έχετε gmail- να μας δηλώνετε το όνομά σας κατά την εισαγωγή του σχολίου.


Με απόφαση του Δ.Σ. , τα ανώνυμα σχόλια προς το παρόν δε θα δημοσιεύονται (θα τα λαμβάνουμε όμως υπόψη μας).

4) Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο της σελίδας για απορίες, υποδείξεις, παρατηρήσεις κτλ ;
Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας είναι ο κ. Γιώργος Πετράκης με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά για οποιοδήποτε θέμα.

5) Μπορεί ένα δικό μου άρθρο να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα;
Ναι. Στείλτε μας τα άρθρα σας με email και αφού τα διαβάσουμε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.