Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ομόφωνη απόρριψη προτεινόμενης απόλυσης συναδέλφου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι έγινε συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε., που έκρινε την πρόταση (από τη Φ.Ε.) απόλυσης της συναδέλφου νηπιαγωγού με μόνιμη οργανική θέση στο Νηπιαγωγείο Πατρών. Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. ομόφωνα  απέρριψε την προτεινόμενη απόλυση και η συνάδελφός μας δεν απολύεται

Αν και πληροφορηθήκαμε άμεσα τη θετική αυτή εξέλιξη, προτιμήσαμε να μη τη δημοσιοποιήσουμε, πριν ολοκληρωθούν και οι τυπικές διαδικασίες (έκδοση - πρωτοκόλληση της απόφασης) από το Κ.Υ.Σ.Π.Ε., διότι, όπως έχουμε ήδη τονίσει, επιθυμούμε η ενημέρωση των μελών μας να είναι πάντα έγκυρη.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε. είχε πάρει ουσιαστική θέση τόσο στις δια ζώσης συναντήσεις (ήδη από τις 14/7/11) στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου, όσο και στο έγγραφο που απέστειλε (Φ10/94858/Δ5/22-8/11) στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και στη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την απόφαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε., η οποία δικαιώνει τις προσπάθειές μας και αποδεικνύει την ορθότητα των θέσεών μας, επιβεβαιώνοντας με τον πιο σαφή και ξεκάθαρο τρόπο ότι ο νόμος προστατεύει τους εκπαιδευτικούς που κατέχουν μόνιμη οργανική θέση σε Ισότιμα Σχολεία. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...