Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση σχετικά με την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 3ης Σεπτεμβρίου 2012

Στις 3/9/12 πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Σχολεία της Εκάλης η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Ν.Φ.Ε. με θέμα ημερήσιας διάταξης “Παράνομη ένταξη στο Νέο Βαθμολόγιο από 1/11/2011 & παράνομη περικοπή των αποδοχών μας από 1/8/2012 - Πλαίσιο κινητοποιήσεων”.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έγινε ολοκληρωμένη ενημέρωση πεπραγμένων και αναλύθηκε διεξοδικά η αναγκαιότητα και η διαδικασία αντιμετώπισης της παράνομης περικοπής των αποδοχών μας που συνιστά μονομερή βλαπτική μεταβολή της ατομικής μας σύμβασης εργασίας.


Μετά από συζήτηση που ακολούθησε, προτάθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για τη νέα παράνομη περικοπή των μισθών μας καθώς και για την αυθαίρετη ένταξή μας στο Νέο Βαθμολόγιο.
Με δεδομένη την ήδη δυσχερή οικονομική μας κατάσταση, λόγω της δυσβάσταχτης φορολογίας, είναι πια αυτονόητο ότι οι αλλεπάλληλες περικοπές του μισθού μας μας οδηγούν στα όρια της εξαθλίωσης, γεγονός που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την ποιότητα της εργασίας μας και την καθημερινή προσφορά μας στα σχολεία της Φ.Ε.”

Η Γενική Συνέλευση άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενεργειών και κινητοποιήσεων σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...