Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Πώς να συμπληρώσετε το «ερωτηματολόγιο αξιολόγησης» σε τρία απλά βήματα.



Με αφορμή τα «ειδοποιητήρια» με τους «ανώνυμους» κωδικούς που έλαβαν στις 12/10/12 οι εκπαιδευτικοί της Φ.Ε. προκειμένου να συμπληρώσουν τα «αθώα» ερωτηματολόγια αξιολόγησης του Υπουργείου Παιδείας, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ενημερωθείτε από τις αναρτήσεις στο site μας:



Σας καλούμε, επίσης, να ενημερωθείτε και από άλλες πηγές που πρεσβεύουν διαφορετικές απόψεις για το εν λόγω ερωτηματολόγιο αξιολόγησης, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα και να αποφασίσετε για τη συμπλήρωση ή όχι του ερωτηματολογίου.

Συνάδελφοι, ακόμα και αν συμφωνούσαμε με τη λογική και τους στόχους αυτής της "αξιολόγησης" που επιχειρεί να περάσει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, δεν παύει μια τέτοια αξιολόγηση να στερείται νομιμότητας, διότι προέρχεται από ηγεσίες που τα τελευταία 3 χρόνια έχουν καταλύσει το Σύνταγμα με κάθε δυνατό τρόπο. Και τούτο δεν το λέμε εμείς, αλλά έγκριτοι συνταγματολόγοι, άνθρωποι του πνεύματος και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Συνεπώς, θα ήμασταν τουλάχιστον συνυπεύθυνοι αν αποδεχόμασταν άκριτα οποιαδήποτε "ρύθμιση" ηγεσιών, που ο ιστορικός του μέλλοντος θα τις καταδικάσει να βρεθούν στο ίδιο ράφι της Ιστορίας με αυτό στο οποίο βρίσκονται άλλοι "ηγέτες"- με τάσεις συνταγματικής εκτροπής - του όχι μακρινού παρελθόντος της χώρας μας.
Τέλος, επιτρέψτε μας να δημοσιεύσουμε 3 εναλλακτικά απλά βήματα συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου:

Βήμα 1ο

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες.















Βήμα 2ο


Τοποθετήστε το "ειδοποιητήριο" στο κέντρο της παλάμης σας και σφίξτε τη γροθιά σας.













Βήμα 3ο



Αποθέστε το "ειδοποιητήριο" σε κατάλληλο κάδο (κατά προτίμηση ανακύκλωσης). 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...