Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Επείγον: Κοινοποιήθηκαν στους εκπαιδευτικούς των Σχολείων της Εκάλης οι μη σύννομες διαπιστωτικές πράξεις κατάταξης στο ενιαίο βαθμολόγιο-μισθολόγιο.

Συνάδελφοι,

όπως σας έχουμε επανειλημμένα ενημερώσει, η κατάταξή μας στο ενιαίο βαθμολόγιο-μισθολόγιο γίνεται από τις Διευθύνσεις ΠΕ, είναι πλασματική (δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν δίνει το δικαίωμα στον εργοδότη να μειώσει μονομερώς τις αποδοχές των εκπαιδευτικών) και θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν την ημερομηνία λήξης της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μας, που είναι η 15η Ιουνίου 2012. Κατά συνέπεια η ημερομηνία ένταξής μας θα έπρεπε να είναι η 16η Ιουνίου 2012.

Δυστυχώς η Διεύθυνση ΠΕ Ανατολικής Αττικής ενέταξε τους εκπαιδευτικούς κατά μη σύννομο τρόπο, από την 1η Νοεμβρίου 2011. Με αυτό τον τρόπο οι εκπαιδευτικοί υφίστανται βαθμολογική και ενδεχομένως μισθολογική ζημία. Κατά συνέπεια, προτείνουμε στους εκπαιδευτικούς των Τοσιτσείων-Αρσακείων Σχολείων Εκάλης, να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα ένστασης (αίτηση θεραπείας) και να την καταθέσουν άμεσα στη Διεύθυνση ΠΕ Ανατολικής Αττικής, παίρνοντας και αριθμό πρωτοκόλλου.

Τα στοιχεία της Διεύθυνσης ΠΕ Ανατολικής Αττικής είναι τα παρακάτω:


Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής
Διευθύντρια
Ξυθάλη Βασιλική
Ταχυδρομική Διεύθυνση
Λ. Λαυρίου 150 & Ανδρίκου 4 (1ος όροφος), Γλυκά Νερά,  Τ.Κ.:153 54
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Γραμματεία:
210-6617456
210-6654139
ΠΥΣΠΕ:
Fax
210-6658499
E-mail adress
mail@dipe-anatol.att.sch.gr
Διεύθυνση Ιστοσελίδας http://dipe-anatol.att.sch.gr/


Μετά τιμής, 
το ΔΣ του ΣΔΝΦΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...