Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η έκτακτη ΓΣ του ΣΔΝΦΕ αποφάσισε προειδοποιητική απεργιακή κινητοποίηση για την επί τρίτο χρόνο μη καταβολή των δώρων εορτών και επιδόματος αδείας στους εκπαιδευτικούς

Την Παρασκευή 15/1/16 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο των Γυμνασίων Σχολείων Εκάλης η έκτακτη ΓΣ του ΣΔΝΦΕ με θέμα ημερήσιας διάταξης "Μη καταβολή Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας". Μετά από ενημέρωση του Σώματος και συζήτηση για τους τρόπους αντίδρασης στην απαξίωση που βιώνουμε ως εκπαιδευτικοί επί σειρά ετών, προτάθηκε και ψηφίστηκε με ποσοστό 91% το ακόλουθο ψήφισμα:

"Εξουσιοδοτώ το ΔΣ του ΣΔΝΦΕ να κηρύξει 24ωρη προειδοποιητική απεργία σε ημερομηνία που κρίνει σκόπιμο ως διαμαρτυρία για την άνευ προηγουμένου απαξίωση που εισπράττουμε ως εκπαιδευτικοί από τη Διοίκηση της Φ.Ε., μετά από 5 χρόνια συνεχιζόμενων, άδικων, αυθαίρετων και μη σύννομων περικοπών στις τακτικές μας αποδοχές, με αποκορύφωμα την επί τρίτο χρόνο μη καταβολή των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας. Ζητάμε, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο έγγραφο του ΣΔΝΦΕ προς τη ΦΕ με αρ. πρωτ. 4053/22-12-15, την άμεση επαναφορά τουλάχιστον των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας των εκπαιδευτικών της Φ.Ε., οι οποίοι άλλωστε αποτελούν και την πλειονότητα των εργαζομένων".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...