Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Σχετικά με πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σαφώς και έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της περιόδου για τον εργασιακό βίο των συναδέλφων και βρίσκεται δίπλα σε όποιον συνάδελφο ζητήσει τη στήριξη και τη βοήθειά του και τώρα όπως και στο παρελθόν. Εξάλλου εμείς δε βρισκόμαστε στο απυρόβλητο από καμιά διοίκηση ή ηγεσία, αλλά, αντιθέτως, είμαστε μάχιμοι εκπαιδευτικοί όπως οι συνάδελφοί μας και βιώνουμε μαζί μ'αυτούς καθημερινά το άγχος και την ανασφάλεια που έχει δημιουργήσει η παρούσα κατάσταση.

Έχουμε αποδείξει με τη μέχρι τώρα πορεία μας ότι δε διστάζουμε να αγωνιστούμε για τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας με κάθε νόμιμο μέσο και με το όποιο προσωπικό κόστος.

Στόχος του Δ.Σ. είναι να βοηθήσει ουσιαστικά τους συναδέλφους, κινούμενο πάντα στα πλαίσια του νόμου και σχεδιάζοντας τη δράση του με τέτοιο τρόπο, ώστε οι ενέργειές του να μην αποβούν τελικά βλαπτικές για αυτούς θέτοντας σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον. Έχει αποδειχθεί εξάλλου ότι βεβιασμένες αντιδράσεις "εν θερμώ" σε θέματα νομικής φύσεως ενδέχεται να έχουν εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Οι εκπαιδευτικοί των Σχολείων μας γνωρίζουν ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ενεργεί πάντα υπεύθυνα και κατόπιν έγκυρης ενημέρωσης τόσο από τα θεσμικά όργανα της Φ.Ε. όσο και από τους συναδέλφους, προκειμένου να διερευνήσει λεπτομερώς κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και να αποφύγει ολισθήματα που θα εξέθεταν τους συναδέλφους μας και εμάς.

Ως εκ τούτου θεωρούμε απαράδεκτες και υβριστικές τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον μας και αναρωτιόμαστε με τη σειρά μας αν στόχος των συγκεκριμένων αναρτήσεων είναι απλώς να δημιουργηθούν εντυπώσεις, αφού μας είναι αδύνατον να δεχθούμε ότι ενδιαφέρονται άλλοι περισσότερο από εμάς για το μέλλον των Αρσακείων Σχολείων και όσων εργάζονται σε αυτά.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι ο Σύλλογός μας ανήκει στη Δ.Ο.Ε. και όχι στην Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...