Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου του ΣΔΝΦΕ σχετικά με τα αποσυρθέντα εδάφια (4 και 5, για τις απολύσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών) της τροπολογίας του Υπουργού Παιδείας

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Ν.Φ.Ε. εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση του Υπουργού Παιδείας, κ. Μπαμπινιώτη, να αποσύρει τα εδάφια της τροπολογίας που αφορούσαν σε απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Με ανάλογη ικανοποίηση είμαστε σίγουροι ότι δέχτηκαν τη θετική αυτή εξέλιξη όλοι οι συνάδελφοι που βίωσαν, το τελευταίο κοπιαστικό 15ήμερο, την ίδια αγωνία με μας για το εργασιακό τους μέλλον και συμπαραστάθηκαν, με όποιο τρόπο μπορούσαν, στις προσπάθειές μας.

Συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει και να σας διαβεβαιώσει ότι συμμετείχε σ' αυτόν το δύσκολο αγώνα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς όλης της χώρας, με εντιμότητα και συναίσθηση της ευθύνης του απέναντι σε σας, στους μαθητές μας και τους γονείς τους, αλλά και απέναντι στο όνομα και τη φήμη των σχολείων μας, την οποία όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε χρέος να προστατεύουμε.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς φορείς (Βουλευτές, ΟΙΕΛΕ, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΓΣΕΕ, πρωτοβάθμια Σωματεία των Ισοτίμων Σχολείων κ.α.) που στήριξαν την κοινή προσπάθεια, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του θέματος.

Ελπίζουμε, χωρίς να επαναπαυόμαστε, ότι η δήλωση του Υπουργού Παιδείας στις 5/4 μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια αρμονικότερη συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών, ιδιοκτητών και πολιτικής ηγεσίας, που θα επιτρέψει σε όλους μας να αφοσιωθούμε απερίσπαστοι στο εκπαιδευτικό μας έργο.


Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...