Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Νέος Υπουργός Παιδείας ορίστηκε ο ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο πεδίο της Φιλοσοφίας των Επιστημών, Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αριστείδης Μπαλτάς. Το βιογραφικού του νέου Υπουργού Παιδείας μπορείτε να δείτε εδώ.


Αναπληρωτής Υφυπουργός Παιδείας ορίστηκε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονιστής της ΕΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσος Κουράκης (δείτε εδώ το βιογραφικό του). Τα τελευταία χρόνια η Ομοσπονδία είχε έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τον κ. Κουράκη, ο οποίος μαζί με τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αμανατίδη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Ευχόμαστε η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα τεράστια προβλήματα που κληρονομεί από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και να ασχοληθεί με τα φλέγοντα προβλήματα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης αποκαθιστώντας την κρατική εποπτεία και τη συνταγματική νομιμότητα.

Πηγή: ΟΙΕΛΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...