Κυριακή 4 Μαΐου 2014

O υπουργός Παιδείας συνεχίζει το καταστροφικό έργο για την ιδιωτική εκπαίδευση με νέα τροπολογία στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές!

Αιφνιδιαστικά κατατέθηκε και νέα τροπολογία από τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές. Με τη νέα τροπολογία ο κ. Αρβανιτόπουλος συνεχίζει την αποδόμηση της συνταγματικά κατοχυρωμένης κρατικής εποπτείας των ιδιωτικών σχολείων, έτσι ώστε οι σχολάρχες να απαλλαγούν σιγά σιγά από οποιονδήποτε έλεγχο νομιμότητας. Μάλιστα, οι όποιες "ρυθμίσεις" - δώρα ψηφιστούν, προβλέπεται να έχουν αναδρομική ισχύ από τη 12η Νοεμβρίου 2012(!!!) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για σοβαρότατες υποθέσεις για εργασιακά ζητήματα που εκκρεμούν.

Διαβάστε σχετικά από τον ιστότοπο της ΟΙΕΛΕ:

 Είναι εύκολα αντιληπτός ο πανικός της κυβέρνησης να νομοθετεί χωρίς διάλογο, αιφνιδιαστικά και κατά τρόπο προφανώς βλαπτικό για τους εργαζόμενους και αντισυνταγματικό, καταλύοντας ουσιαστικά και τη νομοθετική εξουσία (όπως αποδείχτηκε και πρόσφατα). Άλλωστε η απάντηση - κόλαφος της ελληνικής κοινωνίας είναι επικείμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...