Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Προσφυγές για την «εισφορά αλληλεγγύης» και το «χαράτσι της ΔΕΗ»


Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε., κατόπιν έγκυρης νομικής ενημέρωσης, σας γνωρίζει ότι μπορούμε να προβούμε σε ατομικές προσφυγές ανά ομάδες ατόμων κατά του Ελληνικού Δημοσίου, ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου, προκειμένου να ακυρωθεί :

1. Η «Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης» του 2010 που ήρθε μέσω Εφορίας και του 2011 που παρακρατείται μέσω της μισθοδοσίας μας.
2. Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) ή «χαράτσι της ΔΕΗ».


Επειδή η προθεσμία υποβολής για την προσφυγή είναι 60 ημέρες από την ημέρα που λαμβάνει κάποιος γνώση, σας καλούμε άμεσα (μέχρι την Παρασκευή 11-11-2011) να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας. Σας τονίζουμε ότι, ακόμα και αν κριθούν από προσφυγές τρίτων παράνομα τα παραπάνω «χαράτσια», τα χρήματά σας δεν επιστρέφονται αν δεν έχετε καταθέσει προσφυγή εσείς οι ίδιοι.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις προσφυγές να σημειώσουν το ονοματεπώνυμό τους στους πίνακες που θα αναρτηθούν από αύριο (9-11-2011) στα Σχολεία, ώστε να ακολουθήσει λεπτομερής ενημέρωση.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Φ.Ε.

Υ.Γ. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά και από την προσφυγή που κατέθεσε ο ΔΣΑ για το χαράτσι της ΔΕΗ ή και από δεκάδες άλλους συλλόγους και φυσικά πρόσωπα σε όλη την Ελλάδα. Δείτε, ακόμα, ένα υπόδειγμα προσφυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...