Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντική αιμοδοσία στα Αρσάκεια Σχολεία

Ο Σύλλογος Καθηγητών της Φ.Ε. μάς ενημέρωσε για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας, με κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο "ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού την Τρίτη 15-2-2011, ώρα 9.00-13.00, στο χώρο του Εντευκτηρίου και στα Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης την Τρίτη 1-3-2011, ώρα 9.00-13.00 στο χώρο του Λυκείου.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς τής Πρωτοβάθμιας να συμμετάσχουν  στη συγκεκριμένη προσπάθεια δίνοντας λίγο αίμα το οποίο ούτε παράγεται,ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται! Μια προσφορά που μοναδικό κίνητρο έχει τη μετάγγιση ζωής προς τους συνανθρώπους μας.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 50 του Υ.Κ., ο εκπαιδευτικός που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο εκπαιδευτικός που μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται ειδική άδεια απουσίας, με πλήρεις αποδοχές, δύο (2) ημερών, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας. Η άδεια αυτή μπορεί να ληφθεί είτε συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρεται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...