Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση για τους λογαριασμούς μισθοδοσίας

Σχετικά με το  Λογαριασμό Μισθοδοσίας της ALPHA BANK σας ενημερώνουμε ότι :

α) Οι επαφές με την ALPHA BANK ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2010 με πρωτοβουλία της πρώην Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών τη Φ.Ε. κας Μάρης Χασαπάκη, η όποια και έθεσε πρώτη, μετά από δική της διαπίστωση, θέμα της ύπαρξης προνομιακού λογαριασμού με την ονομασία "Πρόγραμμα ALPHA ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ 2340". (Σχετικό έγγραφο)

β) Στη συνεχεία υπήρξε συνάντηση - συζήτηση με τους αρμοδίους της Φ.Ε. (κ. Χρυσανθακόπουλου και κ. Ξύστρα) και με μελή του Δ.Σ. του Συλλόγου Καθηγητών και του Συλλόγου Διοικητικών Υπάλληλων, καθώς και ενημέρωση από τον υπεύθυνο της Τράπεζας για τα προγράμματα Μισθοδοσίας.

γ) Υπήρξε πρόταση προς την Τράπεζα για ακόμη καλυτέρους όρους, ως προς τα επιτόκια, πράγμα το όποιο έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

δ) Έγινε από τα Δ.Σ. των Συλλόγων ενημέρωση μελών και καταγραφή όσων ενδιαφέρονταν να μπουν στο Πρόγραμμα Μισθοδοσίας .

ε) Λόγω της απουσίας των εκπαιδευτικών για τις καλοκαιρινές διακοπές η διαδικασία μεταφέρθηκε για το Φθινόπωρο του 2010.

στ) Η διαδικασία καθυστέρησε λόγω  τεχνικών δυσκολιών στην επεξεργασία των αρχείων excel με τα ονόματα των μισθοδοτούμενων, που απέστειλε η Φ.Ε. προς τη Διεύθυνση Καταθετικών και Επενδυτικών Προϊόντων.

ζ) Η τελευταία πληροφόρηση που είχαμε από τον υπεύθυνο της Τράπεζας ήταν ότι η επεξεργασία είχε ολοκληρωθεί και ότι πολύ σύντομα θα ξεκινούσε η διαδικασία.

Πράγματι, λάβαμε ενημερωτικό έγγραφο από τη Διοίκηση της Φ.Ε. με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Σημειώνεται δε, ότι υπάρχει ακόμα πιο προνομιακή τιμολόγηση   (+0,50%) σε σχέση με την προηγούμενη προσφορά.

Κρίνουμε απαραίτητο να διαβάσετε τα παρακάτω έγγραφα:

Συνάδελφοι , θα επανέλθουμε στο θέμα μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...