Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Πραγματοποίηση Κοπής Πίτας του Συλλόγου μας

Την Κυριακή 20 Φεβρουάριου 2011 , το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας στο μουσικό μεζεδοπωλείο "ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ" μέσα σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Οι συνάδελφοι που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση διασκέδασαν ακούγοντας αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και χορεύοντας μέχρι το βράδυ.

Το φλουρί της κεντρικής πίτας έπεσε στο Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, ενώ το φλουρί της πίτας που μοιράστηκε στους συναδέλφους έτυχε στη Διευθύντρια του Δ' Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου Εκάλης ,την κα Αιμιλία Ελευθερίου.

Η συμμετοχή των συναδέλφων, παλαιότερων και νεότερων, ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Τέτοιες εκδηλώσεις συμβάλλουν στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και ενισχύουν την ενότητα του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, καθώς και στους τυχερούς της χρονιάς πάνω απ’ όλα υγεία και ευτυχία. Το 2011 να κυλήσει με τις καλύτερες προοπτικές για όλους.Το ίδιο ευχόμαστε και στα μέλη μας που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...