Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Όλοι στη μεγάλη πορεία την Τρίτη 15/10, στη Βουλή! Συγκέντρωση στις 11π.μ., Χαλκοκονδύλη και Πατησίων

Η κορύφωση των κινητοποιήσεων της ΟΙΕΛΕ θα είναι η μεγάλη πορεία μας προς τη Βουλή των
Ελλήνων, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα των απεργούντων εκπαιδευτικών.

Η συγκέντρωσή μας θα γίνει στις 11 πμ στη συμβολή των οδών Χαλκοκονδύλη και Πατησίων, έξω από τα γραφεία της ΟΙΕΛΕ (Χαλκοκονδύλη 13). Η Ομοσπονδία έχει πάρει άδεια από την αστυνομία, η οποία θα κλείσει τμήμα της Χαλκοκονδύλη (από Γ’ Σεπτεμβρίου έως Πατησίων) για διευκόλυνση της πορείας. Επικεφαλής της πορείας θα είναι εκπαιδευτικοί με πανό της ΟΙΕΛΕ, ενώ θα συμμετάσχουν με δικά τους πανό συνάδελφοι που θα έρθουν από Χανιά, Ηράκλειο, Λάρισα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη!

Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή στην απεργία δεν σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα καθόμαστε στον καναπέ. Το κρισιμότερο κομμάτι της κινητοποίησης είναι η πορεία προς τη Βουλή. Ήδη έχουν κλειστεί ραντεβού της Ομοσπονδίας με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη, καθώς και με το προεδρείο της Βουλής,  ενώ αναμένουμε απαντήσεις από τα άλλα κόμματα. Να είστε βέβαιοι ότι όσοι θέλουν τη διάλυση του κλάδου θα παρακολουθούν από κοντά τις κινητοποιήσεις και θα θελήσουν να μετρήσουν τη δύναμή μας. Και η μεγαλύτερη απόδειξη της ισχύος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών θα είναι μια μεγάλη και ενθουσιώδης πορεία που θα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε κανέναν. Ούτε τον Hοbdari της τρόικα, ούτε τους σχολάρχες που δήθεν δεν γνώριζαν τίποτα για την εγκύκλιο Αρβανιτόπουλου και από την πίσω πόρτα έκαναν παρέμβαση στο ΣτΕ υπέρ του …Υπουργού Παιδείας, ούτε φυσικά την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. που λειτουργεί ως ίδρυμα χρηματοδότησης των σχολαρχών, προσφέροντάς τους απλόχερα 50 εκατομμύρια ευρώ μέσα από τις τσέπες μας (νέο μισθολόγιο, αύξηση ωραρίου, απελευθέρωση ολοήμερου ιδιωτικού δημοτικού).

Οι συνεταίροι της συμφοράς (σχολάρχες – Υπουργείο Παιδείας) διαλύουν την ιδιωτική εκπαίδευση και επιχειρούν να επιβάλουν όρους Μεσαίωνα στα σχολεία μας. Την Τρίτη τους δίνουμε την απάντησή μας.

Όλοι στην απεργία, όλοι στην πορεία της Τρίτης!
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

 Πηγή: ΟΙΕΛΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα επώνυμα σχόλια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημοσιευτούν...